Szálláshelyek

kapcsolódj ki a Vasi-Hegyháton

Szent György Ifjúsági Szálló 

Oszkó központjában található, a régi plébániahivatal átépítésével, felújításával jött létre.

A szálláson két szobában emeletes ágyak találhatók, melyek 18 fő befogadására alkalmasak.

Ezen kívül található az épületben női férfi zuhanyzó, mosdó, WC, egy közösségi helyiség, egy étkező és egy melegítőkonyha is. A zárt, parkosított udvarban parkolása is van lehetőség, valamint tűzrakó hely is került kialakításra.


Szent György Ifjúsági Szálló

Hegypásztor Erdei Iskola és Turistaszállás

Hegyhát erdeinek ölelésében ideálisak csoportok és családok számára is. A szállás közvetlen környezete szinte egy skanzen érzetét adja, ahol a népi építészet két-háromszáz éves emlékeit fedezhetjük fel.

Minden házban fürdő, WC és jól felszerelt konyha található tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és edényekkel. A fűtési lehetőség is adott. Az ágyneműt tartalmazza a szállásdíj. Sátorozásra is van lehetőség a területen. 

Hegypásztor Erdei Iskola és Turistaszállás

Domonkos Kolostor Apartmanok

A Vasváron működő Domonkos Kolostor Apartmanok  kényelmes szálláslehetőséget nyújtanak azon családok, baráti társaságok számára, akik közösen szeretnének megszállni, azonban mégis elszeparáltan. 6 szobával, egy jól felszerelt közös használatú konyhával és közösségi nagyteremmel kiválóan alkalmas születésnapok, családi ünnepek, közös táborozások, nyaralások lebonyolításához. 
A 6 szobából 2 szobánk saját konyhával és saját fürdőszobával rendelkezik. 

Szálláshelyünk 35 fő elszállásolására alkalmas.

A szállás a vasvári domonkos kolostor műemlék épületében található.

Domonkos Kolostor Apartmanok