Szálláshelyek

kapcsolódj ki a Vasi-Hegyháton

Vaskapu Fogadó 

Szélláshelyünk Vasvár központjától 200 méterre található, csendes, nyugodt övezetben. Parkolási lehetőséget az udvarban és a szálláshely előtt található parkolóban tudunk biztosítani. A földszinten található egy felszerelt konyha, mellette egy tágas 20 fő befogadóképességű étkező.

Az emeleten találhatóak a szobáink.
3 két ágyas és egy családi szoba várja a vendégeket. 

Vaskapu Panzió

Szent György Ifjúsági Szálló 

Oszkó központjában található, a régi plébániahivatal átépítésével, felújításával jött létre.

A szálláson két szobában emeletes ágyak találhatók, melyek 18 fő befogadására alkalmasak.

Ezen kívül található az épületben női férfi zuhanyzó, mosdó, WC, egy közösségi helyiség, egy étkező és egy melegítőkonyha is. A zárt, parkosított udvarban parkolása is van lehetőség, valamint tűzrakó hely is került kialakításra.


Szent György Ifjúsági Szálló

Hegypásztor Erdei Iskola és Turistaszállás

Hegyhát erdeinek ölelésében ideálisak csoportok és családok számára is. A szállás közvetlen környezete szinte egy skanzen érzetét adja, ahol a népi építészet két-háromszáz éves emlékeit fedezhetjük fel.

Minden házban fürdő, WC és jól felszerelt konyha található tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és edényekkel. A fűtési lehetőség is adott. Az ágyneműt tartalmazza a szállásdíj. Sátorozásra is van lehetőség a területen. 

Hegypásztor Erdei Iskola és Turistaszállás

Domonkos Kolostorszálló 

A Vasváron működő Domonkos Kolostorszálló családi szobáival kényelmes szálláslehetőséget nyújt azon családok, baráti társaságok számára, akik közösen szeretnének megszállni, azonban mégis elszeparáltam. 6 családi szobával, egy jól felszerelt konyhával és közösségi nagyteremmel kiválóan alkalmas születésnapok, családi ünnepel, közös táborozások, nyaralások lebonyolításához. A szállás a vasvári domonkos kolostor műemlék épületében található.

Domonkos Kolostorszálló