Programkínálat

Vaskapu Panzió

Panziónkban szeretettel várjuk a Vasvárra érkező látogatókat, akik karnyújtásnyira a legtöbb látnivalótól, a város szívében szállhatnak meg. Helyi termékekből reggelit is kínálunk.

Hegyháti Tájoló

2022. októberében 5. alkalommal kerül megrendezésre a Vasi-Hegyhát térségének értékőrző nyitott pincés rendezvénye. Természet, gasztronómia, kultúra, történelem egy helyen!

Éremgyűjtő túrák

Ha kedveled a túramozgalmakat, gyűjtöd a különféle érmeket, kitűzőket vagy egyszerűen csak szeretsz túrázni, akkor teljesítsd a kijelölt útvonalainkat és mi küldjük az ezért járó érmet.

Kerékpáros gravel kaland

Sárvár és Vasvár környéke igazi paradicsom a bringások számára. Ha kipróbálnád magad 120 km-en, 80 km-en vagy csak rész vennél egy 35 km-es kalandtúrán, jelentkezz!

Szőlőhegyi élménypince

Ha már unod a városi élményeket, ügyességi játékokat, szabadulást és kipróbálnád milyen egy több száz éves szőlőhegyi pincében játszani, gyere és foglalj időpontot most!

Jeli Arborétum program

Május környékén varázslatos rhododendron-virágzás mindenkit vonz, mégis kevesen ismerik meg a Vasi-Hegyhát ezer apró csodáját. Gyere és fedezd fel a környék látnivalóit!

Gencsi Söprű 

2021. szeptember 18-án újra várja közönségét a régió egyik legjobb folk-forgataga Gencsapátiban! Tánc, zene, régi simerősök és új barátok!

Kétkerekű Tájoló

A 4. Hegyháti Tájolón másodszorra kelhetnek útra a kerékpárosok, hogy igazán "kifacsarják" a Tájoló-élményt! Szőlőhegy, kaland, kilátás, gazdag ízek és gazdagító élmények!

Túraajánló 2021

2021. második félévében is sok remek túralehetőséget, programot és élményt kínál a Vasi-Hegyhát. Nézz körül túranaptárunkban!

Vasi-Hegyhát Natúrpark

Látogass el a Vasi-Hegyhát Natúrpark bemutató élménytúrájára és ismerd meg Magyarország legfiatalabb natúrparkját! Kalandokban, látnivalókban és változatos tájképben nem lesz hiány!