Hírek

Hegyháti Tájoló programfüzet

Elkészült a IV. Hegyháti Tájoló programfüzete, ahol a Vasi-Hegyhát értékőrző rendezvényének egészét áttekinthetitek. Jó böngészést kívánunk, bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!

Kétkerekű Hegyháti Tájoló

2021. 10. 01-ig lehet jelentkezni az igazi "Tájolós esszencia" túránkra, amelyet 2021. 10. 03-án, vasárnap tartunk, az aznapi helyszínek felkeresésével. Lesznek igazi gasztrokalandok, a természet adta nyugalom, családias közösség.

35 km-es távon, kényelmes tempóban, aszfaltos, erdei murvás és egy helyen (az időjárás függvényében sáros) földúton várunk minden tekerni vágyót.

Minden a IV. Hegyháti Tájolóról

2021. október 2-3-án került megrendezésre a IV. Hegyháti Tájoló, ahol a kulturális, gasztronómia, természeti és népi hagyományaink megőrzése, a közösség aktív bevonása az egyik legfontosabb kitűzött célunk. 
A helyiek vendégszeretete és a vendégek nyitottsága és érdeklődése teszi igazán különlegessé ezt az eseményt.

Minden programhelyszín, nyitott pince, megmozdulás itt olvasható: Hegyháti Tájoló részletek

Cégünk elhivatott képviselője a fenntarthatóságnak, így a turizmusfejlesztést is ezen szempontok alapján igyekszünk megvalósítani. Ha a sok nehézséget és meglepetést okozó 2020-as év után új lendülettel vágna neki a 2021-es turisztikai szezonnak, keressen minket bátran!